Δωδέκατη αγωνιστική για την Β! ΕΠΣ Ξάνθης και η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Σήμαντρα. Ο αγώνας ξεκινάει στις 11:00 , ο ΑΟΞ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία με 30 βαθμούς έχοντας κάνει το 10/10 έως τώρα και τέρματα 51 υπέρ και 4 κατά.

Ο αντίπαλος μας βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, τέρματα 23-16, αποτελεί ένα οργανωμένο σωματείο και πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πέραν του προφανούς στόχου της βαθμολογικής απομάκρυνσης από τις ομάδες που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις, το συγκρότημα του Χρήστου Μαλαδένη θέλει να μπει με το “δεξί”.

Η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας μας :

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Μπακ δεξιοί : Ανηπαρόπουλος

Μπακ αριστεροί : Κιαχίδης – Φερεντίνος

Στόπερ : Μοσχίδης – Κιουρτ – Βαφειάδης – Μαλαδένης Γιώργος – Καρακάσης Βαγγέλης

Αμυντικοί – Κεντρικοί Μέσοι : Καρακάσης Τάσος – Κουτσομιχάλης – Κρυστάλλης – Φλώρος

Επιτελικοί Μέσοι : Βαγγέλης Μαλαδένης – Σπυριδωνίδης

Εξτρέμ : Μιχάλης Μαλαδένης – Μοσχόπουλος

Σέντερ Φορ : Μελισσόπουλος

Απουσίες αρκετές για τον σύλλογο για διαφορετικούς λόγους και συγκεκριμένα οι : Χατζηγιαννάκης – Δάγκας – Λαζαρίδης – Μαλαδένης Ραφαήλ – Χαριτίδης – Αποστολίδης – Φικρή και ο νεοφερμένος Δήμος Αραμπατζής.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κύριοι Φεράτογλου (διαιτητής) Ασικίδης και Παπαδοπούλου (επόπτες).

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πώς αυτή είναι η προτελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο. Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική στις 21/1 με την ΑΣΠΙΔΑ Β εντός έδρας και ακολούθως έχουμε την εκκίνηση του Β! Γύρου. Τα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο θα πραγματοποιούνται στις 15:00.