Ψωμάς Κωνσταντίνος

Πρόεδρος

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το έτος 1992. Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Ξ., Αθανασίου (Σάκη) Ψωμά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Α.Ο.Ξ. στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας στις 8 Οκτωβρίου του 1967. Από το έτος 2004 έως το 2010 αγωνιζόταν στις ακαδημίες της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, φθάνοντας μέχρι και τα Κ20. Το 2010 εισάγεται και το 2016 αποφοιτά από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στα μέσα του έτους 2017 εισάγεται ως Ασκούμενος Δικηγόρος στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Αθήνα, όπου ολοκληρώνει την άσκησή του στις αρχές του 2019.

Από το ίδιο έτος, και μαζί με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, γίνεται Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία. Τον Ιανουάριο του 2020 προσλαμβάνεται στο Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου, τέως Προέδρου της ΕΠΟ και Δικαστή του Διεθνούς Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS), Σοφοκλή Πιλάβιου, όπου για τρία συνεχόμενα χρόνια, έως τον Μάρτιο του 2023, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψή του, εξειδικεύεται στο Αθλητικό, Αστικό και Ποινικό Δίκαιο.

Την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 γίνεται μέλος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της “Super League 2”. Από τον Απρίλιο του 2023 ασκεί μάχιμη δικηγορία σε Αθήνα και Ξάνθη έχοντας ανοίξει και λειτουργώντας δικά του Δικηγορικά Γραφεία και στις δυο πόλεις. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Εμπορικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, με εξειδίκευση στο Δίκαιο Εκκαθάρισης και Εξυγίανσης Εταιρειών και το Δίκαιο Αφερεγγυότητας (Πτωχευτικό Δίκαιο). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Ψωμάς Κωνσταντίνος
Γιαλάογλου Αλέξανδρος

Γιαλάογλου Αλέξανδρος

Αντιπρόεδρος

Ο Γιαλάογλου Αλέξανδρος είναι δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και υπεύθυνος του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Αθήνα Εντάχθηκε ως εταίρος – μέλος στην δικηγορική εταιρία «Γιαλάογλου και Συνεργάτες» το 2014, μετά την αποφοίτηση του από την Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Ποινικού Δικαίου, παράλληλα με άλλες υποθέσεις της εταιρίας στον τομέα του Αστικού Δικαίου, ασκώντας μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία είτε με παραστάσεις στα δικαστήρια είτε με συμβουλευτικό προσανατολισμό. Από το 2022 είναι υπεύθυνος του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Αθήνα.

Μπουναρτζής Ηλίας

Γραμματέας

Ο Ηλίας Μπουναρτζής γεννήθηκε το 1969 στην Ξάνθη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (1991).

Από το 1994 εργάζεται ως δάσκαλος ενώ από τον Ιούνιο του 2023 είναι Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης. Από το 2019 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος πάνω στην Διοίκηση και Οργάνωση Σχολικών Μονάδων.

Το 2004 ξεκίνησε να ασχολείται με το καθημερινό ρεπορτάζ του ΑΟΞ στην εφημερίδα SPORTDAY και στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό BWIN ΣΠΟΡ FM. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Κοντογιάννη, προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης και πατέρας δύο παιδιών , του Αναστάση και της Μαριλίας. Η αγάπη όλης της οικογένειας για τον ΑΟΞ είναι δεδομένη κι έτσι από τον Απρίλιο του 2023 είναι ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

ilias mpounartzis
Δάγκας Παύλος

Δάγκας Παύλος

Ταμίας

Γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 23 Φεβρουαρίου του 1991.

Η αγάπη του για τον ΑΟΞ ξεκινά πολύ νωρίς και οφείλεται εν πολλοίς στον πατέρα του , εν αποστρατεία Αντιστράτηγο , Δάγκα Χαράλαμπο.
Το 2008 πετυχαίνει την εισαγωγή του στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την οποία αποφοιτά το 2012 ως Μαθηματικός . Μετά την περάτωση των προπτυχιακών του σπουδών , αποκτά εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και την Διαπολιτισμική Εκπαίδευση . Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή . Μιλάει άπταιστα Αγγλικά . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σπουδές στην Διδακτική των Θετικών Επιστημών.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες.

Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίζεται με την ομάδα της Α.Ε Καρλοβάσου στη Δ Εθνική. Στη Ξάνθη συνδέει το όνομα του με τον Αστέρα Μαγικού για μια 5ετια. Ακολουθεί η Αναγέννηση Θαλασσιάς για μόλις μια χρονιά.
Εργάζεται από το 2018 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Μαθηματικός .

Κιολεΐδης Απόστολος

Μέλος

Ο Απόστολος Κιολεΐδης γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1972. Από την παιδική του ηλικία του άρεσε ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Η οικογενειακή επιχείρηση που σχετίζεται με το κόσμημα και το ρολόι του κέντρισε το ενδιαφέρον από νωρίς στη ζωή του με αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με την συνέχιση και περεταίρω ανάπτυξή της.

Παράλληλα, η αγάπη του για τη γη τον οδήγησε στη δημιουργία μιας αξιόλογης γεωργικής εκμετάλλευσης. Είναι παντρεμένος με τη Τζούλια Γιαγκοπούλου και πατέρας δύο κοριτσιών, της Κατερίνας και της Δέσποινας.

Κιολεΐδης Απόστολος