Νίκος Ανθόπουλος

Προπονητής

Γεννημένος στην Ξάνθη , πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου και με πολυετή εμπειρία σε ομάδες του Νομού μας με παρουσίες σε Εθνικά πρωταθλήματα.

Έχει θητεύσει ως πρώτος τεχνικός σε ομάδες αντρών και ακαδημίες όπως οι Πόντιοι Ευμοίρου, ο ΑΠΟΞ, οι Ελπίδες Γενισέας, ο Ορφέας 2005 και ο Παύλος Μελάς Κουτσού.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πρώτος τεχνικός στα Κ-14 των ακαδημιών μας, καθήκοντα που ασκεί παράλληλα με την παρουσία του στο αντρικό μας τμήμα.

anthopoulos
alexoudis

Ανέστης Αλεξούδης

Βοηθός Προπονητή

Γεννημένος το 1995 στην Ξάνθη, ξεκίνησε κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του ΑΠΟΞ. Το 2015 σε ηλικία μόλις 19 ετών πήρε πτυχίο ολοκληρώνοντας σχολή UEFA ως τεχνικός και ανέλαβε πρώτος προπονητής στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα “Βασίλισσες της Θράκης”.

Παρέμεινε στον σύλλογο έως το 2022 καθώς ανέλαβε παράλληλα και τις υποδομές τους. Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του η άνοδος με τις Βασίλισσες στην Α! Εθνική την σεζόν 2019-2020.

Νικόλαος Καλαϊτζής

Προπονητής Τερματοφυλάκων

Ο Νίκος Καλαϊτζής έχει ένα παλμαρέ με μια σημαντική επταετία στις ακαδημίες του ΑΟΞ έως και την διάλυση τους, συμμετέχοντας ως προπονητής τερματοφυλάκων σε πετυχημένες σεζόν για τα τμήματα μας.

kalaitzis