Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα προπόνησης για τον ΑΟΞ και αύριο Σάββατο στις 17:00 καλείται να αντιμετωπίσει στις εγκαταστάσεις του Le Chalet την ομάδα του Πόντου Θρυλορίου από την Ροδόπη σε φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα μας έχει ρεπό την δεύτερη αγωνιστική και επόμενη επίσημη αναμέτρηση αυτή με τον ΑΟ Μύκης για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης εκτός έδρας στο Παλαιό Κατράμιο το Σάββατο 7/10 στις 15:30. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΣ και τον σύλλογο εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός του Παναγιώτης Καμαράκης.

Καθώς ο Χρήστος Μαλαδένης θέλει να διατηρήσει σε εκγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του “έκλεισε” το φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα που παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της Κομοτηνής.

Από απουσίες η σταθερή του Χαριτίδη που μετράει μέρες για να ξεκινήσει το τρέξιμο, πραγματοποιεί το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Επίσης ο Σπυριδωνίδης προφυλάχθηκε μετά από ένα μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τα Κιμμέρια και στόχος είναι η πλήρης ετοιμότητα του στο παιχνίδι με την Μύκη. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Ιντζέ Φεκρή ενώ ο Μιχάλης Μαλαδένης εκτιμάται πώς θα είναι και αυτός πανέτοιμος στο Κύπελλο μετά από τράβηγμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα με συνέπεια να μείνει εκτός στο ματς με τον Εθνικό Κιμμερίων.

Στην σημερινή προπόνηση αφού είχαμε ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησε τακτική προπόνηση με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη από άξονα και “φτερά” με κάθετο παιχνίδι και σέντρες αντίστοιχα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Θετικό το κλίμα στην προπόνηση καθώς υπήρχε ποδοσφαιρική ένταση ενώ όμορφο το γεγονός πώς την ώρα που αυτή εκκινεί ολοκληρώνουν την δική τους οι ακαδημίες της ομάδας μας και δημιουργείται μια εικόνα καθ’όλα ποδοσφαιρική, μια εικόνα γεμάτη ΑΟΞ στις εγκαταστάσεις του Le Chalet.