Το πρωτάθλημα φτάνει στην ολοκλήρωση του. Σε θεωρητικό επίπεδο απέμειναν τρία παιχνίδια για να ολοκληρώσει ο ΑΟΞ την σεζόν του και επίσημα, πρακτικά όμως οι εναπομείναντες αγώνες είναι δύο. 14/4 σήμερα Κυριακή στις 16:00 ( Ζωντανά από το LEGA TV διαδικτυακά) απέναντι στην Σταυρούπολη και 21/4 μια εβδομάδα αργότερα απέναντι στα Σήμαντρα. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς τον Μάιο συμμετέχουμε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα μας έχει ουσιαστικά ανέβει στην Α! ΕΠΣ , κατηγορία που θα συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει το απόλυτο των νικών (21/21) χωρίς να έχει απωλέσει ούτε βαθμό καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ αντίστοιχα ισχύει και στο Κύπελλο οπου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό κάνοντας μόνο νίκες. Τα τέρματα για τον ΑΟΞ είναι 115 υπέρ και 5 κατά.

Ο Νίκος Ανθόπουλος σχεδιάζει τα πλάνα του σήμερα έχοντας ξανά στην αποστολή τον Μελισσόπουλο που εξέτισε της ποινής των καρτών που του είχε υποβληθεί.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Σταυρούπολης αποτελείται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές :

Τερματοφύλακες
Αραμπατζής Π
Σιάκας Π

Αμυντικοί
Ανηπαρόπουλος
Καλαιτζής
Κιαχίδης
Μαλαδένης
Κιουρτ
Καρακάσης Β.
Αναγνωστόπουλος

Μέσοι
Κρυστάλης
Φλώρος
Κουτσομιχάλης
Σπυριδωνίδης
Χαριτίδης

Επιθετικοί
Δάγκας
Καρακάσης Αν.
Μοσχόπουλος
Αποστόλιδης
Μελισσόπουλος
Αραμπατζής Δ.

Εκτός τέθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι : Τάτσης , Χατζηγιαννάκης, Φερεντίνος, Μοσχίδης , Ιντζέ , Λαζαρίδης και Βαφειάδης.

Επέστρεψαν στην αποστολή οι Αποστολίδης και Δήμος Αραμπατζής ενώ από τα Κ-14 ο προπονητής ανέβασε τον Αναγνωστόπουλο που παίζει στα στόπερ.

Διαιτητής αγώνα θα είναι ο κύριος Διαλυνάς με επόπτες τους κ.κ Εμίν Κεχαγιά και Κουτσογιάννη.

Η αντίπαλος μας Δόξα Σταυρούπολης βρίσκεται στην δέκατη θέση με 24 βαθμούς και τέρματα 49-41 υπέρ της .