Ο ΑΟΞ μπαίνει στην τελική τετράδα των αγώνων του για το πρωτάθλημα της Β! ΕΠΣ Ξάνθης. Έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην βαθμολογία έχοντας το απόλυτο 19/19 με νίκες και τέρματα 104-4, φιλοξενεί την ομάδα του Απόλλων Πολυσίτου στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Ακολουθούν κατά σειρά εκτός έδρας ο ΑΠΟΞ Ραιδεστός, εντός η Σταυρούπολη και τελευταίο παιχνίδι αυτό με τα Σήμαντρα επίσης εντός έδρας. Ο στόχος είναι ο ΑΟΞ να διατηρήσει τα αγωνιστικά κεκτημένα που τον θέλουν σοβαρό καθ’όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα να προετοιμαστεί με ένταση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου σε ημέρα και ώρα που θα οριστούν από την ΕΠΣ.

Ο Νίκος Ανθόπουλος επέλεξε την ακόλουθη αποστολή που αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές έχοντας αρκετές απουσίες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Αραμπατζής – Σιάκκας

ΣΤΟΠΕΡ : Μοσχίδης – Καρακάσης Βαγγέλης – Κιουρτ

ΜΠΑΚ : Ανηπαρόπουλος – Κιαχίδης – Καλαϊτζής – Φερεντίνος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ – ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ : Μαλαδένης Γιώργος – Κρυστάλης – Φλώρος – Κουτσομιχάλης – Ιντζέ Φικρή

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ – ΕΞΤΡΕΜ : Σπυριδωνίδης – Μοσχόπουλος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Δάγκας

Εκτός αποστολής τέθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Τάτσης , Χατζηγιαννάκης (τερματοφύλακες ) , Βαφειάδης , Τάσος Καρακάσης , Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης , Αποστολίδης , Δήμος Αραμπατζής , Χαριτίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Κτίστης με επόπτες τους κ.κ Σαββόγλου και Οτουζμπίρ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την διαδικτυακή πλατφόρμα LEGA TV.