Με αποστολή ανάγκης ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 11:00 την Ασπίδα Β! στο κλείσιμο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β! ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα μας έχει κάνει ως τώρα το απόλυτο του 11/11 και θέλει να κλείσει με νίκη την πρώτη δωδεκάδα των αγώνων διατηρώντας το απόλυτο ενώ τα τέρματα είναι 55 υπέρ της και 4 κατά. Η απόσταση από τον δεύτερο Άτλα Σελίνου είναι οκτώ βαθμοί. Η αυριανή αντίπαλος μας Ασπίδα Β! βρίσκεται στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και προτελευταία , έχει όμως δύο ματς λιγότερα και είναι ένα νεανικό συγκρότημα.

Ο αγώνας – αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες – θα διεξαχθεί όπως ανακοινώθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet και συγκεκριμένα στο νούμερο 1 ( όπως μπαίνουμε αριστερά).

Η αποστολή όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου είναι κυριολεκτικά…ανάγκης καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες με ιώσεις και τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τον σύλλογο.

Ο Χρήστος Μαλαδένης υπολογίζει στους 14 κάτωθι αθλητές :

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Στόπερ : Μοσχίδης – Καρακάσης Βαγγέλης – Κιουρτ

Δεξιοί Μπακ : Ανηπαρόπουλος

Αριστεροί Μπακ : Κιαχίδης – Φερεντίνος

Αμυντικοί-Κεντρικοί Μέσοι : Κρυστάλλης – Κουτσομιχάλης

Επιτελικοί Μέσοι : Σπυριδωνίδης

Επιθετικοί : Δάγκας – Μελισσόπουλος

Εξτρέμ : Μοσχόπουλος

Για διαφορετικούς λόγους απουσιάζουν οι : Χατζηγιαννάκης (Τ) – Φλώρος – Λαζαρίδης – Βαγγέλης Μαλαδένης – Μιχάλης Μαλαδένης – Ραφαήλ Μαλαδένης – Χαριτίδης – Αποστολίδης – Τάσος Καρακάσης – Φικρή Ιντζέ – Βαφειάδης – Μαλαδένης Γιώργος και ο νεοφερμένος Δήμος Αραμπατζής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Δανδανόπουλος με επόπτες γραμμών τις κυρίες Κρυσταλλίδου και Παπαδοπούλου.