Όσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν. Με περίπου 400 φιλάθλους στο πλευρό μας, ημερομηνία 6/8 και ώρα 19:00 την στιγμή που μεγάλο μέρος της πόλης απουσιάζει για διαφορετικούς λόγους και κυρίως ξεκούρασης, η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μια ομάδα κυριολεκτικά στημένη από το μηδέν και ίσως αυτός ο αριθμός να μην αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Μια ομάδα χωρίς μητρώο, ανύπαρκτη επί της ουσίας που πριν τρεις μήνες η επανεκκίνηση της φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός.

Με μπόλικη δουλειά, με τον κόσμο στο πλευρό μας και με όπλο την αφοσίωση και την επιμονή, ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα την δραστηριοποίηση του σε αγωνιστικό επίπεδο. Αν, λοιπόν, στην πρώτη προπόνηση είχαμε αυτήν την προσέλευση, τότε μπορούμε μόνο αισιόδοξοι να είμαστε για την συνέχεια. Το δεδομένο όμως είναι πώς η διοίκηση του ΑΟΞ σε συνδυασμό με το αγωνιστικό τμήμα, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να “ζεσταθεί” η τοπική κοινωνία. Για την ομάδα και για την πόλη

Όσο αναφορά την πρώτη προπόνηση, στις 18:45 πραγματοποιήθηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμων.

Ακολούθως και μέσα σε χειροκροτήματα, εκκίνησε η προετοιμασία του συλλόγου. Την προπόνηση κατεύθυνε ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Μαλαδένης με τους βοηθούς του Ανέστη Αλεξιάδη και Νίκο Καλαϊτζή.

Πραγματοποιήθηκε μάλιστα και προπονητικό διπλό, περισσότερο προς ικανοποίηση του φίλαθλου κοινού που ήθελε να δει τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Στην προπόνηση παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου ενώ υπήρξε και σύντομη ομιλία στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία με τις απαραίτητες ευχές για υγεία.

Η διοίκηση του ΑΟΞ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση που με τον παλμό του έδειξε την διάθεση του ενόψει της συνέχειας.

*Θα υπάρξει πλούσιο υλικό από φωτογραφίες/βίντεο στα social media του συλλόγου αύριο Δευτέρα στις 07//08.