Ο ΑΟΞ φιλοξενεί αύριο στις εγκαταστάσεις του Le Chalet, γήπεδο νούμερο 5 δίπλα στο ξενοδοχείο , την ομάδα του Ατρόμητου Χρύσας στις 14.30 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης σε μια αναμέτρηση που είναι μονή και ο νικητής προκρίνεται στα ημιτελικά.

Ο Ατρόμητος Χρύσας αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Ξάνθης και το καλοκαίρι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλοι σε μια φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Χρύσας (0-6 ο ΑΟΞ ) αλλά φυσικά τώρα το ματς είναι διαφορετικό και κυρίως αποτελεί ένα επίσημο παιχνίδι που χρήζει προσοχής.

Ο Χρήστος Μαλαδένης επέλεξε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές στην αποστολή του :

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Στόπερ : Βαγγέλης Καρακάσης – Μαλαδένης Γιώργος – Κιούρτ

Δεξιοί Μπακ : Ανηπαρόπουλος

Αριστεροί Μπακ : Κιαχίδης – Φερεντίνος

Αμυντικοί-Κεντρικοί Μέσοι : Φλώρος – Βαγγέλης Μαλαδένης – Καρακάσης Τάσος – Κουτσομιχάλης – Σπυριδωνίδης

Εξτρέμ : Μιχάλης Μαλαδένης – Αποστολίδης – Λαζαρίδης

Επιθετικοί : Μελισσόπουλος – Δάγκας

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τέθηκαν οι : Παπάς – Κρυστάλλης – Χαριτίδης – Μοσχίδης – Μοσχόπουλος – Φικρή – Χατζηγιαννάκης – Βαφειάδης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Ουζουνίδης με επόπτες τους Οτουζμπίρ και Κοτινούδης.

Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με κόσμο μετά την επανεκκίνηση του συλλόγου μας για αυτό και λόγω της σημασίας του αγώνα επιλέχθηκε το Le Chalet ώστε να δοθεί σε όλο τον κόσμο η δυνατότητα να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Θυμίζουμε πως όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας ή κάρτα μέλους θα πρέπει να την έχουν μαζί τους ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Για όσους δεν είναι μέλη του σωματείου μας ή δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, θα παρέχεται η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.