Δέκατη αγωνιστική για την Β! Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με τον ΑΟΞ να φιλοξενεί την ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστού. Ο αγώνας ξεκινάει στις 11:00 , κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο ΑΟΞ. Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη έχει ως τώρα το απόλυτο στο πρωτάθλημα με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια , με τέρματα 43-2 υπέρ έχοντας πραγματοποιήσει το ρεπό της.

Ο ΑΠΟΞ Ραιδεστός είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Τριάδα των διαιτητών οι κύριοι Διαλυνάς, Παπαδόπουλος Β. και Ξυδιάς. Ο σύλλογος μας ζητάει την κατανόηση του κοινού του καθώς συνεχίζονται οι εργασίες που έχουν ως στόχο την έγκριση του συστήματος Πυρασφάλειας-Πυροπροστασίας οι οποίες θα επιτευχθούν μέσα από μια σειρά τακτοποιήσεων στο γήπεδο μας ύστερα από πολλά χρόνια που η κατάσταση ήταν ανενεργή. Δεδομένα που θέλουν τον χρόνο τους, αλλά να είναι σίγουροι πώς βρισκόμαστε στην θετική οδό των εξελίξεων.

Η αποστολή που επέλεξε ο Χρήστος Μαλαδένης :

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Δεξιοί Μπακ : Ανηπαρόπουλος

Αριστεροί Μπακ : Κιαχίδης – Φερεντίνος

Στόπερ : Καρακάσης Βαγγέλης – Κιουρτ – Μοσχίδης – Γιώργος Μαλαδένης

Αμυντικοί-Κεντρικοί Μέσοι : Καρακάσης Τάσος – Κουτσομιχάλης – Κρυστάλλης

Επιτελικοί Μέσοι : Βαγγέλης Μαλαδένης – Σπυριδωνίδης

Εξτρέμ : Μιχάλης Μαλαδένης – Αποστολίδης

Επιθετικοί : Μελισσόπουλος – Δάγκας

Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους οι : Χατζηγιαννάκης (Τ) – Λαζαρίδης – Φικρή – Παππάς – Μοσχόπουλος – Μαλαδένης Ραφαήλ Φλώρος – Χαριτίδης και Βαφειάδης.

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το Lega Tv όπως παρακάτω :