Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΞ ενόψει Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και συγκεκριμένα για τον ημιτελικό του θεσμού. Αντίπαλος μας η πρωτοπόρος της Α! ΕΠΣ Παύλος Μελάς Κουτσού σε ένα νοκ-αουτ παιχνίδι που ο νικητής του θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Άρη Αβάτου.

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για μια μεγάλη μάχη επιθυμώντας την πρόκριση στον τελικό του θεσμού ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α! ΕΠΣ. Σύμμαχος στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβληθεί ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που θέλει την επαναφορά του ΑΟΞ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Ανθόπουλος είδε το οπλοστάσιο του να γεμίζει καθώς είχαμε την επιστροφή του αρχηγού Βασίλη Λαζαρίδη στην αποστολή μας που για επαγγελματικούς λόγους στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι εκτός Ξάνθης και δεν μπορεί να προσφέρει. Με εννιά συμμετοχές, 13 γκολ και 6 ασίστ, αποτελεί έναν πρωταγωνιστική για τον ΑΟΞ και από τα αγωνιστικά μας σύμβολα στην επιστροφή του συλλόγου.

Η αποστολή του ΑΟΞ αναλυτικά :

Τερματοφύλακες : Αραμπατζής – Σιάκκας

Στόπερ : Μοσχίδης – Βαφειάδης – Κιουρτ – Καρακάσης Βαγγέλης

Μπακ : Κιαχίδης – Ανηπαρόπουλος

Αμυντικοί – Κεντρικοί Μέσοι : Μαλαδένης – Κρυστάλης – Φλώρος – Κουτσομιχάλης

Επιτελικοί Μέσοι : Σπυριδωνίδης – Χαριτίδης – Καρακάσης Τάσος

Εξτρέμ : Καλαιτζής – Λαζαρίδης – Μοσχόπουλος

Επιθετικοί : Μελισσόπουλος – Δάγκας

Απόντες για διαφορετικούς λόγους οι : Τάτσης , Xατζηγιαννάκης, Φερεντίνος, ο τραυματίας Δήμος Αραμπατζής, Ιντζέ Φικρή και ο Αποστολίδης που έχει τραυματιστεί και όλοι περιμένουμε την επιστροφή του !

Η ομάδα έχει ραντεβού στο γήπεδο του ΑΟΞ δύο ώρες πριν την αναμέτρηση και ακολούθως αναχωρεί με λεωφορείο για την Φελώνη.

Toν αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Σεζέρ Φεράτογλου, με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Στέργιο Σκριάπα και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Βαμβακίδη.