Η επανεκκίνηση του ΑΟΞ ως μεγαλύτερο όφελος της σε ψυχολογικό και αγωνιστικό βαθμό είχε την επαναδραστηριοποίηση των ακαδημιών μας. Ακαδημίες – πρότυπο, παράδειγμα λειτουργίας σε όλη την Ελλάδα στις σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet. Ένας πολυχώρος δημιουργίας και αθλητικής ανάτασης που αποτελεί σύμμαχο για την ομάδα μας που βρίσκεται σε μια φάση ανασυγκρότησης.

Στο τουρνουά φιλοξενήθηκαν οι ακαδημίες του ΑΕΤΟΥ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του ΑΡΗ Πετεινού με τα τμήματα Κ-10/Κ-12 και όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας που καθημερινά προπονούνται και εξελίσσονται με στόχο την δημιουργία ευγενούς άμιλλας και την στελέχωση των μεγάλων τμημάτων του συλλόγου μας στο κοντινό μέλλον που ακολουθεί.

Πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίες αναμετρήσεις, με γκολ, φάσεις, παιδικές φωνές και ευχαριστούμε τις φιλοξενούμενες ομάδες για την υπέροχη ημέρα που όλοι μας ζήσαμε ευχόμενοι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά τους. Ο ΑΟΞ συνεχίζει με δυναμισμό την εξέλιξη του στον ποδοσφαιρικό οργανισμό που όλοι είχαμε μάθει, με σύνεση, αποφασιστικότητα και υπομονή.