Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θαλασσιά. Η τοπική Αναγέννηση φιλοξένησε τον ΑΟΞ , σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής μας Νίκος Ανθόπουλος είχε την δυνατότητα να δει απέναντι σε μια ομάδα της Α! ΕΠΣ Ξάνθης την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών μας. Το τελικό 0-4 για τον ΑΟΞ διαμορφώθηκε από τους Μελισσόπουλο (δις), Φλώρο και Σπυριδωνίδη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Συνοδοιπόροι στο όμορφο δίωρο ποδοσφαιρικό ταξίδι για Θαλασσιά και ΑΟΞ ήταν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της περιοχής. Χάρηκαν το παιχνίδι, έπαιξαν ποδόσφαιρο και στο τέλος έγιναν ένα με τους αθλητές των δυο ομάδων.

Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Θαλασσιάς για την φιλοξενία, μια ομάδα που πάντα ήταν κοντά στον ΑΟΞ, πολλά παιδιά που κατάγονται από την περιοχή άλλωστε φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου στις υποδομές μας (Τουργαΐδης και Κοτζάκελης μέλη της χρυσής γενιάς των ακαδημιών του ΑΟΞ). Ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία στις προσπάθειες τους.

Ο ΑΟΞ από αύριο μπαίνει επίσημα σε προετοιμασία του αγώνα Κυπέλλου στις 20/3 με τον Παύλο Μελά Κουτσού στην Φελώνη στις 15:00. Η ομάδα μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης στο γήπεδο για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών μας που επιθυμούν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Παιδιά που έβαλαν “πλάτη” με την σειρά τους στην επιστροφή του συλλόγου μας στα αγωνιστικά δρώμενα και θέτουν τις βάσεις της επιτυχίας του στόχου με την εξασφάλιση της ανόδου μας στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης. Είμαστε όλοι σίγουροι πώς το γήπεδο της Φελώνης θα ζήσει στιγμές…ΑΟΞ !