“Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ανοιχτές τις πόρτες για τους ποδοσφαιριστές μας !”

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Κεχαγιά στους γονείς των ποδοσφαιριστών σχετικά με το ενδιαφέρον του ΑΟΞ για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 για το τμήμα Κ-15.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον ΑΟΞ που αφορά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ-15 είναι το ανταγωνιστικό περιβάλλον με αντιπάλους ομάδες που δημιουργούν ατμόσφαιρα εξέλιξης στους αθλητές μας.

Μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής !

Η μηνιαία συνδρομή των 50€ περιλαμβάνει πλήρης ενδυμασία και εξοπλισμό για τους αθλητές και τα μεταφορικά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα 1 ενώ στην τιμή υπάρχει και φροντιστής που θα τους παρέχει ότι χρειάζονται για την εξυπηρέτηση τους.

Ο ΑΟΞ έχει καταθέσει την σχετική αίτηση συμμετοχής και αναμένει την έγκριση της Σούπερ Λίγκα 1 από το συμβούλιο της.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ Μπουναρτζής Ηλίας ( γραμματέας) και Παύλος Δάγκας ( ταμίας) όπως και ο Κώστας Τσαλίκης, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την παρουσία τους ! Τα καλύτερα έρχονται με υπομονή !