Σήμερα είχαμε την χαρά ως Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης να συμμετέχουμε σε μια αναμέτρηση που για την ομάδα μας είχε ιστορική σημασία καθώς αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σε τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Για τον σύλλογο μας αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών που έγιναν όλη την χρονιά στην διαδικασία ανασυγκρότησης που πραγματοποιείται με καθημερινό αγώνα μετά την διάλυση της ΠΑΕ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ποδοσφαιρικό σωματείο της Ελπίδας Γενιδέας και τον κ. Γκασιμπαγιαζίδη προσωπικά, για την φανταστική τους φιλοξενία και την άψογη διαμόρφωση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.

Θέλουμε να συγχαρούμε την κυπελλούχο ομάδα του Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και προσωπικά τον κ. Ηλία Κοτόπουλο για την πολύτιμη και αδιάλειπτη προσφορά του, ώστε ο Νομός μας να εκπροσωπείται επάξια τόσα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.

Να συγχαρούμε την επιτροπή διαιτησίας για την μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε όλη την αγωνιστική περίοδο και στους διαιτητές του σημερινού τελικού για την εικόνα τους που ήταν αντάξια με την ποιότητα της αναμέτρησης.

Κλείνοντας, και ως πλέον σημαντικό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ και να συγχαρούμε ακόμη περισσότερο την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Δαλακούρα προσωπικά τόσο για την άρτια διοργάνωση του κυπέλλου και όλων των πρωταθλημάτων που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όσο και για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλει για τη βελτίωση και ανάδειξη του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και την ήττα της ομάδας μας, αισθανόμαστε ότι νικητής σήμερα, εκτός από την ομάδα του Άρη Αβάτου, ήταν και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία της Ένωσης καλή ξεκούραση και στο σωματείο του Παύλου Μελά Κουτσού καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου που δίνει.