ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/06/2023

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πώς γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Τσαλίκης.

Γεννημένος στην Ξάνθη στις 14/10/1973 έχει προσφέρει ως πιστός στρατιώτης στον σύλλογο μας είτε ως αθλητής του Ερασιτέχνη ΑΟΞ είτε ως παράγοντας αναλαμβάνοντας την θέση του γενικού αρχηγού στο επαγγελματικό τμήμα το 2017 όπου και παρέμεινε μέχρι την διάλυση της ΠΑΕ.

Στο παρελθόν και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε φορέσει την φανέλα του Εθνικού Αστέρα, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλλιθέας.

Στην Καβάλα και τον Ηρακλή πρόσφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του από τη θέση του γενικού αρχηγού συμμετέχοντας στην αγωνιστική άνοδο των δύο συλλόγων.

Η προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Τσαλίκη διασφαλίζει το ήθος με το οποίο ο νέος ΑΟΞ θα χαράξει τη νέα του πορεία με σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο του. Οι δε γνώσεις και η εμπειρία του μας εξασφαλίζουν το αναγκαίο εφόδιο για την επίτευξη των στόχων μας στα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά μας καθήκοντα στο πλαίσιο ανάπτυξης του σωματείου ως σύγχρονου οργανισμού.